Stel jouw maatwerk bruidsboeket samen

Stappen jij en je partner in het huwelijksbootje, dan maak je de dag van jullie leven compleet met een bruidsboeket van bloemist Oktober in Huis. Het bruidsboeket is een echte eye catcher en deze kan niet ontbreken in de handen van de bruid.

Bruidsboeket op maat

Wil jij een subtiel bruidsstuk met enkele seizoensgebonden bloemen of wil je een uitbundig stuk waarmee jij ongetwijfeld de aandacht zult trekken? En welke kleuren wil jij verwerken in het boeket?
Wat jouw wensen ook zijn: wij kunnen deze omzetten in een oogstrelend bruidsboeket! Onze meesterbinders hebben jarenlange ervaring in het bloembinden en bloemschikken. Zij zullen jou verrassen met een bruidsboeket waarmee jij de show steelt.

 

Sfeer & stijl

Oktober in Huis is gevestigd aan de Keizersgracht in het centrum van Eindhoven en wordt gerund door Kees en Ellis Hoevenaars. 

Hun jarenlange ervaring en gevoel voor sfeer, stijl en interieur komen samen bij deze bloemist in Eindhoven-Centrum. Bij Oktober in Huis vind je bijzondere boeketten, die door de meesterbinders op een creatieve manier worden samengesteld. Kleurrijke, uitbundige boeketten of juist een stijlvol veldboeket en alles daar tussenin vind je in deze winkel in Eindhoven.

Woonaccessoires

Daarnaast vind je bij Oktober in Huis bijzondere woonaccessoires. Niet alleen vazen en bloempotten, maar ook kunstwerken van gerenommeerde kunstenaars, kaarsen, beelden en andere decoratieve items die van jouw huis een echt thuis maken. Deze bloemist is een inspiratiebron voor jouw interieur!

Bloemenabonnement

Haal jij af en toe een bos bloemen in huis? Maar wil je eigenlijk veel vaker van mooie bloemen genieten? Neem dan een bloemenabonnement. Als bloemist in Eindhoven-Centrum bezorgen we dan op gezette tijden een bijzonder boeket, dat past bij jouw wensen en eisen maar toch iedere keer weer verrassend is. Een bloemenabonnement is zowel voor particulieren als voor bedrijven een goede manier om het hele jaar door te genieten van mooie, verse bloemen.

Kom langs

Ben je een dagje aan het shoppen in Eindhoven-Centrum? Loop dan zeker eens binnen bij Oktober in Huis! Je vindt in onze winkel bloemen, planten en woonaccessoires die je zullen verrassen. Woon je niet in het centrum van Eindhoven, maar wil je toch genieten van onze bloemen? Bestel dan je bloemen heel gemakkelijk in onze webshop. Bestel je voor 14:00 uur, dan bezorgen we je bestelling vandaag nog op het door jou gewenste adres. Handig! Waar wacht je nog op?

Bij vragen kun je ons bereiken via:
+31 (0) 40 – 236 40 52