Wegens vakantie en verhuizing zijn wij gesloten t/m 11 Augustus,ons nieuwe adres is Aalsterweg 104 a

Bloemen laten bezorgen in Eindhoven en omgeving

Op zoek naar een bloemist die bloemen kan bezorgen in Eindhoven? Of zoekt u juist een bloemist in Eindhoven die door heel Nederland bloemen voor u aflevert? Neem dan vandaag nog een kijkje in de webshop van Oktober in Huis. We hebben voor u een assortiment bloemen en boeketten samengesteld dat u nergens anders in Nederland vindt. We hebben een passie voor bloemen, maar ook voor sfeer, stijl en vormgeving. Bij elk product dat we in onze webshop verkopen hebben we ons gevoel laten spreken. Vinden we iets mooi en willen we dat delen met onze klanten? Dan kunt u er op rekenen dat u dit in onze webshop terugvindt. We doen altijd ons best om onze klanten te raken met de bloemen en woonaccessoires die wij in huis hebben.

Oktober in huis beschikt over een betrouwbare en vlotte bezorgdienst, zodat de ontvanger de bloemen op het afgesproken moment in huis heeft.

Oktober in Huis bus

Oktober in Huis bezorgt je bestelling snel en goedkoop, zodat de ontvanger de bloemen op het afgesproken moment in huis heeft. Wij bezorgen hierbij niet alleen in Eindhoven, maar door heel Nederland! Wanneer je vandaag je bestelling bij ons doorgeeft voor 11.00 uur s’ochtends, ontvang je het boeket of jouw bloemen dezelfde dag nog. De bezorgkosten voor boeketten in Eindhoven zijn €4,95 en in de rest van Nederland € 7,25.

Wij bezorgen hierbij niet alleen in Eindhoven, maar ook in alle omliggende plaatsen.

Wij bezorgen namelijk ook in Veldhoven, Best, Valkenswaard, Waalre, Nuenen, Helmond, Son en Breugel en Geldrop.

Bloemen in het buitenland laten bezorgen?

Oktober in Huis bezorgt een bestelling ook in het buitenland op aanvraag. heb je nou geliefde of vrienden in het buitenland, verras ze dan met een mooi boeket bloemen. Wilt u meer weten over onze bezorgmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag meer informatie over de bezorging!

U wilt iemand eens verrassen met een mooi boeket bloemen? Iemand heeft een speciale gelegenheid waar u niet zomaar aan voorbij wilt gaan? Een boeket voor je moeder? Bestel dan vandaag nog een mooi boeket bloemen bij Oktober in Huis. We zijn op Moederdag ook open voor alle moeders en bezorgen dan ook graag een boeket bloemen. Wij kunnen je bloemen snel en goedkoop bezorgen in Eindhoven, maar ook in de rest van Nederland. Dit kunt u bij ons eenvoudig online doen, in onze webshop. U kiest hier gewoon het boeket bloemen dat u wilt laten bezorgen en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk uw kant opkomt. Bloemen laten bezorgen vanuit Eindhoven wordt zo een peulenschil. En we kunnen garanderen dat als u ervoor zorgt dat uw bestelling voor 14 uur is afgerond, wij de bloemen nog dezelfde dag op de plaats van bestemming afleveren.

Laat je bloemen bezorgen in Eindhoven met een gepersonaliseerde wenskaart, zo creëer je een extra grote glimlach!

Wilt u meer weten over onze bezorgmogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij geven u graag meer informatie!

Lees meer

Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden