Voor 12 uur besteld dezelfde dag bezorgd in Eindhoven

De beste bloemist van Eindhoven

Bent u op zoek naar een bloemist in en rondom Eindhoven? Dan is Oktober in huis iets voor u. Wij van Oktober in huis zitten midden in hartje Eindhoven met onze bloemenwinkel en hebben een breed assortiment bloemen, boeketten, potten en anderen accessoires voor de bloemen. We hebben voor alle gelegenheden een boeket ter beschikking. Heeft u een trouwerij, verjaardag, geboorte of je wil gewoon iemand verrassen? Bij Oktober in huis hebben we voor al de gelegenheden het geschikte boeket beschikbaar. U kunt al onze boeketten personaliseren met een kaartje waar u een tekst op kan plaatsen om zo de boodschap nog persoonlijker te kunnen maken. Kan je niet vinden wat je wil op de webshop? Neem dan contact met ons en dan kunnen we het personaliseren naar ieders wens!

Bezorging regio Eindhoven

Wilt u bloemen online bestellen en laten bezorgen in Eindhoven? U kunt uw bloemen, boeket of andere artikelen online bij Oktober in huis bestellen. Oktober in huis heeft een snelle en goedkope levering zodat de ontvanger de bloemen altijd op het afgesproken moment thuis kan verwachten. Het is voor ons belangrijk dat het namelijk met uiterste zorg gebeurt en de klant volledig op ons kan vertrouwen. Wij bezorgen niet alleen uw bloemen in Eindhoven maar door heel Nederland! Bestelt u voor 14:00 dan worden de bloemen dezelfde dag nog bezorgt bij u thuis.

Kijk op de site van Oktober in huis voor ons complete assortiment bloemen, boeketten, vazen en andere accessoires. Oktober in huis is uw bloemist in Eindhoven centrum! We zijn te vinden aan de Keizersgracht 4 in Eindhoven.

Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden