Wegens vakantie en verhuizing zijn wij gesloten t/m 11 Augustus,ons nieuwe adres is Aalsterweg 104 a

Duurzaamheid bij Oktober in Huis

Duurzaamheid in elk boeket: Oktober in Huis is nu gecertificeerd als Gouden Barometer Duurzame Bloemist.

 

Onze toewijding aan Duurzaamheid

Bij Oktober in Huis geloven we dat duurzaamheid een essentieel onderdeel is van onze bedrijfsvoering en onze relatie met de planeet. Ons doel is om niet alleen prachtige bloemstukken en planten aan te bieden, maar ook om dit te doen op een manier die het milieu respecteert en beschermt.

Barometer Duurzame Bloemist

We zijn trots te kunnen aankondigen dat we onlangs een belangrijke mijlpaal hebben bereikt in onze duurzaamheidsreis. Oktober in Huis heeft het certificaat “Barometer Duurzame Bloemist” behaald, uitgereikt door SGS Nederland B.V., een erkenning voor onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid binnen de bloemisterijsector.

 

 

Niveau Goud

Het certificaat, met een geldigheidsduur van 20 februari 2024 tot 20 februari 2027, is toegekend op het niveau Goud. Dit is het hoogste niveau binnen het certificatieschema en weerspiegelt onze toewijding en prestaties op het gebied van duurzaam ondernemen.

Onze acties en toekomstplannen

Bij Oktober in Huis zetten we ons continu in voor verbetering en innovatie in duurzame praktijken. We zijn vastberaden om onze impact op het milieu verder te minimaliseren door:

  • Het gebruik van duurzame materialen en methodes in onze creaties en bedrijfsvoering.
  • Het versterken van onze relaties met leveranciers die dezelfde waarden delen.
  • Het bewustmaken van onze klanten en gemeenschap over het belang van duurzaamheid.

Neem contact met ons op

Wil je meer informatie of heb je vragen over jouw bestelling? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op! De bloemen kun je desgewenst voorzien van een aangehecht bloemenkaartje met een persoonlijke tekst.

Bij vragen kun je ons bereiken via:
040-2364052

Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden