Voor 12 uur besteld dezelfde dag bezorgd in Eindhoven

Rouwboeketten

Bloemen en boeketten voor uitvaarten

Is er iemand in jouw omgeving overleden en wil jij een blijk van medeleven tonen? Kies voor een prachtig rouwboeket. Hiermee laat je zien dat je aan de geliefden en familieleden van de overledene denkt en jij hen steunt.

Bij bloemist Oktober in Huis vind je een verscheidenheid aan rouwbloemen en rouwboeketten voor uitvaarten. Deze boeketten lopen uiteen van grote bloemstukken met een sierlijk lint tot kleine en ingetogen boeketten. De getoonde bloemstukken en rouwboeketten kun je uiteraard op maat laten maken en aanpassen met de bloemen én kleuren van jouw keuze.

Rouwboeket op maat

Een rouwboeket is heel persoonlijk. Onze meesterbinders stellen je rouwboeket op maat samen, aan de hand van jouw wensen en eisen. Alles is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld de favoriete bloemen van de overledene in je rouwboeket laten verwerken, of bloemen in een bepaalde kleur die de overledene mooi vond. Maar ook het toepassen van de meer traditionele rouwbloemen zoals witte lelies is mogelijk.

Laatste eer

Wat voor bloemen je ook kiest bij het overlijden van een dierbare: bloemen zijn de mooiste manier om je laatste eer te betonen.

Met een rouwboeket van Oktober in Huis weet je zeker dat je kiest voor een met zorg samengesteld boeket, dat door de naasten zeker op prijs gesteld zal worden.

Kom langs voor persoonlijk advies of bezoek de webshop voor inspiratie.

Lees meer
Kennisbank
© 2023 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden