Wegens vakantie en verhuizing zijn wij gesloten t/m 11 Augustus,ons nieuwe adres is Aalsterweg 104 a

Rouwboeketten

ROUWBLOEMEN KOPEN IN EINDHOVEN

Bloemen staan vaak voor vrolijkheid en sfeer. Toch geven bloemen ook betekenis aan minder leuke zaken. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het afscheid van een dierbare. Een rouwboeket kan bij OKTOBER in huis op zo’n manier worden samengesteld, dat deze precies past bij de wensen en het gevoel dat u kreeg van uw dierbare. Zowel de bloemen als de kleuren van de bloemen hebben een symbolische betekenis. Bij OKTOBER in huis helpen wij u heel graag bij het samenstellen van het juiste boeket. Heb je rouwbloemen nodig en woon je in de buurt van Eindhoven? Kom dan gerust eens langs of bestel uw rouwboeket online.

EEN ROUWBOEKET OP MAAT LATEN SAMENSTELLEN

Een rouwboeket samenstellen kan best een lastige klus zijn. Belangrijk is om goed te kijken naar de voorkeuren van de overledene. Hield hij of zij van bepaalde kleuren of type bloemen? Dan kunnen we bij OKTOBER in huis een rouwboeket samenstellen dat helemaal past bij uw dierbare. Ook kan het zo zijn dat u een bepaald gevoel aan het boeket wilt meegeven. Heeft u bijvoorbeeld een bepaalde kleur die u wilt gebruiken in het boeket of wilt u graag een specifieke bloem laten terugkomen? Op het gebied van rouwboeketten is alles mogelijk bij OKTOBER in huis. Wij geven heel graag advies en helpen u bij het samenstellen van het rouwboeket dat voldoet aan al uw wensen. Tevens is het mogelijk om online rouwbloemen te bestellen in onze webshop.

BLOEMEN MET BETEKENIS

Belangrijk bij het samenstellen van een rouwboeket is om te weten of u zelf aanwezig bent bij de uitvaart. Een andere mogelijkheid is om begrafenisbloemen te sturen naar de opgegeven locatie. Bent u fysiek aanwezig? Dan kunt u ervoor kiezen om het rouwboeket zelf op de juiste plek neer te leggen of de uitvaartbegeleider dit te laten overnemen. Heeft u geen voorkeur voor een heel boeket of rouwstuk, maar wilt u graag een specifieke bloem meenemen? Ook dat is uiteraard mogelijk. Bij OKTOBER in huis kunt u ‘sympathy flowers’ bestellen voor de nabestaanden, maar wij bieden ook linten, losse bloemen of samengestelde arrangementen aan. Rouwbloemen in Eindhoven vindt u bij OKTOBER in huis.

BESTEL UW ROUWBOEKET

Heeft u binnenkort een uitvaart en bent u op zoek naar een mooi rouwboeket of een specifieke bloem? Dan bent u van harte welkom in onze winkel of webshop. Heeft u een vraag of wilt u graag uw wensen op voorhand doorgeven? Dan kunt u een bericht voor ons achterlaten via ons contactformulier, maar wij zijn ook telefonisch te bereiken op 085-8087790. Tevens kunt u ons een e-mail sturen. Heel graag tot ziens!

Lees meer
Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden