Voor 12 uur besteld dezelfde dag bezorgd in Eindhoven

Boeket abonnementen voor thuis of uw bedrijf

Boeket abonnement

Bloemenwinkel Oktober in huis is er natuurlijk voor alle jaargetijden. Sterker nog: voor elke week! Daarom hebben wij boeket abonnementen voor thuis of uw bedrijf. Want met een fleurig geprijsd abonnement zorgen wij elke week voor verse bloemen in uw woning of bedrijf!

Zo is het wekelijks genieten van de kleuren, stijlen en prachtige sferen van Oktober in huis. Vanzelfsprekend houden wij bij het abonnement graag rekening met al uw wensen, eisen én voorkeuren. De bezorging nemen wij natuurlijk ook voor onze rekening en wij verrassen u graag als het gaat om de jaargetijden en natuurlijk de dan beschikbare bloemen. Het is vanzelfsprekend dat u uw voorkeur kunt opgeven als het om de boeketten gaat. Hebt u liever de ene week een boeket en de andere week een bloemstuk geen probleem. Laat het ons weten en wij gaan graag voor u aan de slag. Desgewenst kunt u wekelijks een boeket uit onze webshop kiezen de keuze is vanzelfsprekend ruim genoemd om elke week weer een prachtig boeket bij u af te leveren.

Ook indien u voor meerdere locaties een bloemstuk geleverd wil hebben is dat geen enkel probleem, Oktober in Huis levert haar bloemstukken door heel Nederland en zelfs daarbuiten!

Wil je meer informatie over de abonnementen van Oktober in huis belt u ons gewoon even (040) 236 40 52. Wij bespreken graag uw wensen.

Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden