Voor 12 uur besteld dezelfde dag bezorgd in Eindhoven

Over ons

Bloemist Oktober in Huis in Eindhoven

Team

Kees en Ellis Hoevenaars staan samen al sinds 2009 aan het roer van bloemenwinkel Oktober in huis. Wij zijn ondernemers met gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving. Deze liefde vertalen wij door naar Oktober in Huis. Een kwestie van samen zoeken, kijken, durven, denken én doen. Ons gevoel is onze rode draad. Als een bloem, vaas, product of kunstwerk ons raakt, dan staat het in onze bloemenwinkel. Daarmee proberen wij onze klanten te raken. Wij denken met jou mee en dragen innovatieve ideeën aan. Ontdek het daarom bij Oktober in huis!

Reviews

Een mooi bloemstuk.

Hele goeie ervaring. Ik had een vraag en had snel antwoord terug.

Good customer service

Good customer service

Lieve mensen en goede kwaliteit!

De mensen waren erg aardig en de bloemen bleven lang goed!

Mooi boeket, iets mindere kwaliteit

Helaas moest ze na 2 dagen al wat bloemen ertussenuit halen omdat ze al niet meer mooi waren, dus dat viel wat tegen. Het boeket was wel erg mooi en kleurrijk.

Prachtig bloemstuk voor de crematie van mijn broer

In de winkel werd alle tijd genomen voor de bestelling, ondanks het hele Corona gebeuren. Het resultaat overtrof mijn verwachtingen. Een prachtig bloemstuk, waarvoor van de nabestaanden veel bewonderingen en dankbaarheid kwam. Dank jullie wel.

Duurzame bloemen

Wij zijn ondernemers met gevoel voor sfeer, stijl en vormgeving, maar ook voor duurzaamheid. Zo kopen we natuurlijk in bij duurzame kwekers zoals Decofresh en Senzaro, maar je kunt veel meer doen dan dat.

Oktober in huis wil ook graag zijn steentje bijdragen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De bloementeelt heeft een relatief hoge milieubelasting doordat veel energie wordt gebruikt, wat nadelige effecten heeft op het klimaat. Mede daardoor kiest Oktober in huis voor duurzamer inkopen van bloemen en planten.

Wij gebruiken daarom groene stroom in onze winkel en duurzame Ledverlichting. We letten erop dat we ons afval goed scheiden en dat we reinigingsproducten gebruiken die geen bleek en chloor bevatten. Ook zijn al onze verpakkingsmaterialen biologisch afbreekbaar. Wij bezorgen onze bloemen persoonlijk met ons eigen ‘Oktober in Huis’-bedrijfsbus en de plannen voor in de toekomst zijn om een elektrische bestelbus aan te schaffen. Wij vinden wij het belangrijk om duurzaam met de toekomst om te gaan en dat ieder steentje en bloemetje daaraan mag bijdragen!

Verzorgtips waardoor de bloemen langer mee gaan.

  • Snij de steel schuin af met een scherp mes of knip ze met een snoeischaar.
  • Haal de onderste blaadjes weg, zodat er geen blaadjes onder water staan.
  • Zet de bloemen in een passende en schone vaas
  • Vul de vaas met schoon water, met snijbloemenvoeding.
  • Zoek een goed plekje uit niet te dicht bij de verwarming.

Bezorgd met liefde

Oktober in Huis bezorgt je bestelling goedkoop en snel, zodat de ontvanger de bloemen op het afgesproken moment in huis heeft. Wij bezorgen hierbij niet alleen in Eindhoven, maar door heel Nederland!

Meer over bezorging

Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden