Voor 12 uur besteld dezelfde dag bezorgd in Eindhoven

Rouwbloemen bestellen in Eindhoven

Rouwboeketten bestel je eenvoudig online bij Oktober in Huis

Bestel gemakkelijk uw rouwboeketten bij Oktober in Huis. Wij selecteren alleen de hoogst mogelijke kwaliteit bloemen. In onze webshop vindt u verschillende soorten rouwboeketten of u nu op zoek bent naar een klassiek rouwboeket of naar moderne kistversieringen, wij helpen u hier graag mee.

Welke soorten rouwboeketten bieden wij aan?

Bij Oktober in Huis doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te voorzien van rouwbloemen die precies aansluiten op de wens van de klant. Rouwboeketten zijn er in allerlei soorten, maten, kleuren en afmetingen. De bloemen die wij gebruiken variëren enorm, en de wens voor een rouwboeket is geheel aan u. Wanneer u liever een rouwboeket met veldbloemen compleet met vaas wilt of toch op zoek bent naar een klassiek rouwboeket met rozen.  Bij Oktober in Huis bent u aan het juiste adres.

Wat doen we met de rouwbloemen na de plechtigheid?

Over het algemeen genomen merken we dat de meeste mensen niet goed weten wat ze moeten doen met de rouwbloemen nadat de ceremonie
voorbij is. Vaak kunnen de bloemen verdeeld worden over de naaste van de overledene. Het is ook gebruikelijk om de rouwboeketten op een daarvoor bestemde gedenkplaats neer te leggen. U kunt hier het beste uw eigen gevoel in volgen om tot een goed besluit te komen.

Wanneer gaan de rouwboeketten slap hangen?

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit bloemen die verwerkt worden in onze rouwboeketten. Onze meesterbinders zullen er zorg voor dragen dat de boeketten in optima forma en op tijd aankomen bij u. Omdat bloemen en planten verse producten zijn is er een kans dat ze slap gaan hangen. De vuistregel is dat een rouwboeket zonder water bij een temperatuur van 16 tot 18 graden ongeveer 6 tot 12 uur mooi zal blijven. Als de rouwbloemen eenmaal slap gaan hangen is het vaak onmogelijk om ze weer mooi te krijgen. Mocht u twijfels hebben of instructies nodig hebben, dan gaan wij samen met u in gesprek over het door u gekozen rouwboeket.

Hoe kies ik een rouwboeket?

Wanneer er een naaste overlijd moet je plotseling van alles regelen. Een kist, bloemen, kaartjes en nog veel meer. Hoe kun je in deze tijd van verdriet een goede keuze maken wat betreft een rouwboeket. Het allerbelangrijkste is om te kijken naar degene die overleden is, wat voor een soort persoon was hij of zij? Wat voor bloemen passen er bij het karakter van de overledene? Iedereen heeft een geboorteverhaal maar ook een uitvaart verhaal. We zorgen er samen voor dat de door jou gekozen rouwboeketten goed passen bij de ceremonie en de overledene.

Duurzaam omgaan met rouwboeketten

Bij ons staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Wij test zullen u dan ook goed adviseren met betrekking tot het duurzaam besteden van uw rouwbloemen zodat u ook na de plechtigheid nog kunt genieten van die mooie bloemen. Wij kopen onze bloemen en planten in bij duurzame kwekers zoals Decofresh en Senzaro maar we doen nog veel meer om duurzaam te zijn.

Rouwarrangementen

Rouwarrangementen kunnen helemaal naar je wensen gemaakt worden bij Oktober in huis. Wij stellen de rouwarrangementen met de grootste zorg samen en zorgen dat beste bloemen gebruikt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals rouwboeketten, rouwbloemen en rouwstukken. We hebben een grote diversiteit in ons aanbod om zo iedere wens te kunnen vervullen. Zo hebben kleurrijke en rustige rouwboeketten of rouwarrangementen en in verschillende maten. Een rouwwerk is in verschillende vormen mogelijk, zoals in een biedermeier, kistversiering, hartvormig, ovaalvormig, druppel of als boeket.

U kunt uw rouwwerk ook nog personaliseren door het toevoegen van een rouwlintje waar u een stukje tekst op kwijt kan. Wilt u liever geen lintje toevoegen aan het rouwboeket of de rouwbloemen? Dan is het ook mogelijk om een rouwkaartje toe te voegen met uw persoonlijke boodschap richting uw dierbare en of de nabestaande.

Wij helpen jou met de juiste keuze

We snappen dat het niet meevalt om het juiste rouwboeket of rouwstuk te vinden. Mocht u er nou niet uitkomen omdat wat u zoekt niet op de site staat of u er zelf niet uitkomt? Dan mag u natuurlijk altijd langs komen in onze winkel in Eindhoven of ons bellen en dan staan wij met uiterste zorgt klaar om u hierbij te assisteren. Wij willen u graag helpen om passende rouwstuk of rouwboeket te vinden voor een waardig afscheid van uw dierbare.

Ontdek de mogelijkheden voor een rouwarrangement

Het is ook mogelijk om een compleet rouwarrangement bij ons te bestellen. Neem direct contact op met ons via de contactpagina

Uiteraard komen wij uw rouwboeket op de gewenst bestemming afgeven mocht u hier behoefte aan hebben. Zo zijn wij bereid alle zorgen uit uw handen te nemen.

Lees meer
Kennisbank
© 2024 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden