Voor 14:00 besteld, vandaag in huis!

Kerstboeketten kopen in Eindhoven

Met de kerst wil je natuurlijk altijd wat extra’s doen voor de mensen die je lief hebt. Tijdens de kerst kan je namelijk niet altijd iedereen zien die je lief hebt. Bij Oktober in huis kun je een kerstboeket bestellen en laten bezorgen bij de persoon waarvoor jij graag iets wilt doen. Je kan natuurlijk ook voor jezelf een kerstboeket online bestellen zodat jij in de decembermaand bent voorzien van een mooi kerststuk of kerstboeket. Een kerstboeket of kerststuk kan altijd besteld worden met een bijpassende vaas of pot.

Kerststukken en kerstaccessoires

Tijdens de kerst wil je graag iets feestelijks in huis hebben. Iets wat gezelligheid en samenzijn uitstraalt. Bij Oktober in huis hebben we naast de verschillende kerstboeketten ook verschillende kerststukken, kerstkransen, kerstbomen en bijpassende kerstaccessoires zoals kerstpotten, kerstballen en kersthangers. De kerstartikelen van Oktober in huis zijn niet alleen leuk voor eigen aanschaf maar ook leuk om cadeau te doen aan iemand waar je iets extra’s voor wilt doen. Door ons brede kerstassortiment zit er voor iedereen altijd iets gewenst tussen. Neem een kijkje op de site voor ons gehele kerstaanbod.

Decoratieve kerstcadeaus

Wil je graag een kerstcadeau geven aan iemand, maar heb je geen tijd om zelf te komen of het af te geven? Geen probleem bij Oktober in huis kunt u het kerstboeket online bestellen en dan bezorgen wij het op de gewenste plek! U kunt er voor kiezen om een kaartje met een tekst er bij te voegen om zo nog een persoonlijk tint te kunnen geven aan het kerstboeket of andere kerstartikel dat u graag cadeau wilt doen.

Mocht u nu een eigen idee hebben over wat u graag zou willen hebben of geven maar staat het niet op de site? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel aan de Keizersgracht 4 in Eindhoven.

 • Kerstkrans Wit

  35.00

 • Kerstkrans rood

  35.00

 • Kerststuk met Pauwenveer

  50.00

 • Boeket Kerstnacht

  25.00

© 2021 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden