Voor 14:00 besteld, vandaag in huis!

Vazen en potten kopen in Eindhoven

Bij Oktober in huis hebben we een grote collectie vazen en potten van merken zoals Dutz en MD Raku. We hebben glazen vazen en glazen potten in veel verschillende vormen, maten en kleuren. Voor elke woonsfeer hebben wij een geschikte vaas of pot. Door ons brede assortiment is er altijd een geschikte kleur die het best bij uw interieur past. De vazen zijn leuk voor thuis of om cadeau te doen aan iemand die je lief hebt. De vazen en potten zijn te combineren met alle soorten boeketten die wij aanbieden dus alles is mogelijk.

Dutz vazen en potten

Dutz is een Nederlands merk opgericht in 2006. De vazen zijn mond geblazen vazen van glas in alle verschillende kleuren. Elke vaas is met toegewijde vakmanschap gemaakt in Oost Europese glasfabrieken. De term Dutz staat voor Durf Uitgesproken Te zijn. Dutz wil het oude traditionele glasblazen graag in standhouden. De Dutz collectie van Oktober in huis is een uitgebreide collectie met veel verschillende kleuren en soorten vazen. Bekijk de Dutz collectie op de site van Oktober in huis of kom een kijkje nemen in de winkel.

MD Raku potten

MD Raku potten zijn speciaal door Michiel Drijver ontworpen Raku gestookte potten. De potten zijn in verschillende kleuren beschikbaar. De potten worden niet zoals de Dutz vazen van glas gemaakt maar de MD Raku potten zijn gemaakt van aardewerk en keramiek. Bekijk de MD Raku potten collectie van Oktober in huis op de website of neem een kijkje in de winkel.

Weet u niet welke vaas of pot het best bij uw uitgekozen boeket past? Neem dan gerust altijd contact met ons op en wij van Oktober in huis zullen u daarbij helpen of kom langs in de winkel aan de Keizersgracht 4 in Eindhoven mocht u twijfelen over bepaalde kleuren. De vazen en potten zijn altijd te bezichtigen in de winkel.

 • Vaas Spanje Goud S

  29.50

 • Tulpenvaas H15 D16

  19.50

 • Dutz Vaas Bolletje Zwart

  14.95

 • Dutz Evita Tijger Laag

  21.50

 • Dutz Evita Wit Ei

  21.50

 • Dutz Evita Roest Laag

  21.50

 • Dutz Evita Lichtblauw Bol

  21.50

 • Dutz Evita Oud Roze Ei

  21.50

© 2021 - Oktober in Huis - Privacy Policy - Algemene Voorwaarden